Sverige
Valutor:
  Logga in  |   Skapa konto    

Sekretesspolicy

SÄKERHET

vi garanterar säkerhet och identitetssekretess till dem som köper varor i sin virtuell butik. Abonnemangsinformation som namn, adress och kreditkortsnummer skyddas av avancerad krypterat system som de skickas och hålls hemligt Shop säkra servrar.

vi har antagit juridiskt begärt nivåer när det gäller säkerheten i dataskyddet, efter att ha installerat alla tekniska hjälpmedel och åtgärder möjligt att undvika förlorad, dålig användning, ändring, obehörig åtkomst eller otillbörlig subtraktion av de insamlade personuppgifter. Icke desto mindre måste användaren vara medveten om att säkerhetsåtgärderna i samband med internet är inte integrerat ofelbar.

Vi förbehåller sig rätten att ändra den nuvarande politiken för att anpassa den till förändringar eller lagstiftande rättspraxis, eller de som är relaterade till affärsmetoder. I vilket fall som helst kommer vi att meddela i sin webbplats alla ändringar som införts med rimlig förväntan för dess placering.

När du prenumererar klienter bestämma frivilligt om de vill ge sina personuppgifter, som krävs för att dra ihop sig, uppdatera eller avbryta vissa tjänster som erbjuds på webbplatsen eller via den, till exempel: medlemskapsavtal, inköp i den virtuella butiken, kontakter med kundservice och andra.

Den personliga information som begärs av vi kommer att lämnas till automatisk behandling, införlivas till korrespondent elektroniska register över personuppgifter, av vad vi kommer att vara innehavare och ansvarig. Den erhållna uppgifter och används av vi, liksom de parter som anlitats av vi de tjänster som erbjuds av webbplatsen är en del av denna politik.

INFORMATION ANVÄNDNING

Den personliga information som tillhandahålls av klienterna används med det grundläggande syftet att identifiera den offentliga användare, dess profil och köpvanor, för förvaltning, administration, uppmärksamhet, utbyggnad och förbättring av alla erbjudna produkter och tjänster, även för lämpligheten hos de tjänster preferenser dess användare, för att skapa nya produkter och tjänster, för att sända och kommersiell information relaterad till produkter och tjänster av traditionella och / eller på elektronisk väg.


Vi förbinder sig att

- Rätt snabbt varje ändring avseende användarens personuppgifter. För att göra detta, kommer användaren måste informera vi någon förändring i sina respektive uppgifter. - Inte avslöja utan tidigare råd, i vilket fall som helst, användarens e-post som informeras sidor som begär persona uppgifter uppfyllelse, såsom kort sidor, chatt, forum, e-post och andra som finns eller kan skapas.

- Aktivera användaren makulering, när som helst, för överföring av e-post av reklamkaraktär begärs innan.

- Inte kommersialisera eller avslöja dess klients uppgifter för andra ändamål som inte är vi åtgärder, antingen genom kontakter i vår relation område, åtgärder trohet programmet, information om produkter och erbjudanden.

Vi antar en policy åtagande inte avslöja information om åtkomst av dess användare, om han är skyldig att göra det enligt rättsordningen eller i strikt uppfyllande av rättsliga normer. På samma sätt håller vi konfidentiellt tecknings uppgifter om användarna endast avslöja dem till tredje delar i fråga om några rättsliga hinder, eller på grund av rättsordningen eller ännu genom godkännande av dess innehavare.

Vi kan möjligen spara fildata kallade cookies i användarens dator. Dessa filer upptar inte utrymme i minnet, men med dem, kan varje sida visualiseras genom dig på webbplatsen kan anpassas, vilket gör navigeringen mer intressant och snabbt. Ändå kan avaktivering av installationen av sådana filer hända, om du föredrar fortfarande att kunna använda de tjänster som erbjuds av webbplatsen.
Copyright © 2019 www.ongrus.se. Powered by Nike Autentiska Mall
Du har IP-adress: 35.173.234.140     Nike skor webbutik